csatornatisztítás, duguláselhárítás

SZA-FE-RO

Csatornatisztító Kft.

Csatornatisztítás

  • Megelőzés jelleggel, a csatornarendszer üzemszerű működésének biztosítása céljából alkalmazandó.

  • Termelő üzemekben, szociális intézményekben, társasházaknál, családi házaknál, sőt lakásokban is előnyös.

  • Épületen belüli csatornáinkat átmoshatjuk egy slaggal, vagy a tusolófejjel. Amennyiben a rendszerben nincs dugulás, nem kell attól félnünk, hogy az alkalmazott víz nem tud elfolyni és kellő vegyszeres rásegítéssel, megelőzhetjük a rendszerben lerakodások, kitapadások létrejöttét, amiből az idő teltével dugulás képződhet. A szifonokból, bűzelzárókból időközönként célszerű kitakarítani a leülepedett szennyeződéseket, ezzel nem csak a dugulásokat kerülhetjük el, hanem megelőzhetjük az állott, poshadt víz szagának terjedését.

  • Épületen kívüli csatornák esetében a tisztítást célszerű nagynyomású csatornamosó célgép (WOMA) igénybevételével végezni. Amennyiben a csatorna műszakilag jó állapotú, ez a leghatásosabb eszköz a későbbi üzemzavar megelőzésére.

Amennyiben nincs időnk, vagy kellő tapasztalat hiányában félünk a belső szerelvényeket szétszedni, érdemes szakember segítségét kérni. Egy megelőző tisztítás kevesebb kosszal jár és elázás mentesen kivitelezhető, ami a dugulás elhárításról sajnos nem minden esetben mondható el.

Külső csatornarendszerek hatásos tisztítását, csak a szükséges technikával rendelkező szakember tudja elvégezni. Egy csatornamosó célgép ára elérheti a több tízmilliós nagyságrendet.